tillit friday

Onze eerste tillit friday van 2018 zit er op!

SELECT * FROM dbo.test

Zoals altijd hadden de afwezigen weer eens ongelijk!

De locatie op zich is alleen al de moeite waard.

Campus Gent Vlerick Bussiness

De school is gehuisvest in het ‘Groot Seminarie’ in het hart van de stad. De omgeving is stijlvol en bevordert in hoge mate de samenwerking tussen alle stakeholders: studenten, onderzoekers, docenten en bezoekers. De campus is een uniek platform voor nationaal en internationaal management.

Nadat iedereen stipt :) op tijd was toegekomen. hebben we volgende punten besproken.

  1. Onze lopende opdrachten
  2. Nieuwe opdrachten
  3. Doelstellingen 2018
  4. And many More....

Onze doelstellingen voor 2018 zijn niet min. Wij hebben de ambitie om ons partnership met Microsoft te versterken. Wij als tilliters worden gestimuleerd om onze microsoft-certificaten te behalen. Op die manier hopen we in 2018 niet alleen onze Silver partnership te verlengen.

microsoft silver

Maar dromen we al eerder richting.

Microsoft Gold

Aangezien we steeds op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste medewerkers. Bent u misschien wel de juiste persoon om ons hierbij te helpen. Bekijk dan zeker onze:

JobPagina.

Oja... Nog een doelstelling voor 2018 was een blog... Maar die is bij deze dan ook verwezenlijkt.

tillit zou tillit niet zijn als er ook aan de sportievelingen onder ons gedacht werd. Alle tilliters werden verrast met een loop of fietstenue. Hierboven op kregen wij dan ook nog eens een bedrag aan sportcheques! Gelukkig voor die iets minder sportieveling zoals ik kan deze ook gebruikt worden om deel te nemen aan culturele evenementen.

Last but not least!

Sloten we onze geslaagde eerste tillit friday af met een Heerlijk glas bier of Almdudler. In het gezellige Cafe Gomez op de beestenmarkt, met zo maar eens een getatoeëerd plafond.

Cafe Gomez