5

Missie & Visie

tillit: Scandinavisch voor “vertrouwen”

tillit staat voor vertrouwen. Een begrip waarrond we iedere dag opnieuw onze business bouwen. Die drijfveer heeft bij tillit een brede en dubbele betekenis. Aan de ene kant leggen bedrijven hun kostbare data in onze handen; ze vertrouwen op onze expertise en een nauwe samenwerking. Aan de andere kant is tillit een toekomstgerichte werkplek waarop (potentiële) werknemers kunnen bouwen en vertrouwen.

Als professionele data shapers helpen we bedrijven om in een wereld vol data door het bos de bomen te zien. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en correcte wisselwerking tussen onze werknemers en onze klanten.

Wat doen we?

We pakken graag uit met knowhow en ervaring van onze consultants. Wij zijn bereid om telkens weer die extra mile te gaan voor iedere klant en ieder project. Door ons als Microsoft Partner te profileren en te specialiseren in Microsoft-technologie vormen we een belangrijke schakel tussen de data en het beheer, de rapportering of ontwikkeling ervan.

tillit zorgt voor de perfecte match consultant-project-klant, wat een optimale samenwerking garandeert

— Kevin Sermijn, oprichter tillit

Kan jouw bedrijf bij ons terecht?

Wij bestuderen zorgvuldig de bijzonderheden van elk project en profileren de meest gekwalificeerde en geschikte consultants. Samen vinden we een oplossing waardoor je als bedrijf je doelstellingen op tijd en binnen het vooropgestelde budget bereikt.

tillit is a great place to work

Het team

Iedere consultant krijgt de kans om mee te werken aan boeiende projecten. Via een persoonlijk groeitraject krijgen onze consultants de kans een certificaat te behalen. Naast een interessante professionele loopbaan is er plaats voor voldoende afwisseling met het team, zoals tillit Friday en Power Tuesday.

Work for us

Jobs

Samen geven we vorm aan de data van onze klanten. Ontdek onze jobopportuniteiten.

Meer info