5

Service

Applicaties

Applicaties die eruit springen

Tillit bouwt applicaties op maat: van webapplicaties tot apps voor smartphone. Met .NET CORE als framework zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hoe werken applicaties?

Webservices & API

Je kennis zit online, verspreid over tal van systemen. Met webservices kan je acties uit het ene systeem verbinden met kennis uit het andere. Bepaal je masterdata en tillit synchroniseert die naar je afnemende systemen. We kiezen voor een passende security-set-up zodat je up-to-date de juiste data aan de juiste afnemer kan afleveren.

.NET CORE

.NET CORE is het framework dat tillit gebruikt om webapplicaties, desktopapplicaties en microservices te ontwikkelen. Ontwikkelaars kiezen massaal .NET CORE-ontwikkeling zodat je de applicatie op meerdere platformen kan gebruiken.
Met .NET kiezen we altijd voor de juiste service op de juiste plaats, en vanaf de eerste sprint houden we het onderhoud en de transporteerbaarheid in het achterhoofd.

APPONTWIKKELING CASE

Atlas Copco

Tillit ontwikkelde in .NET CORE een applicatie die de QR-codes van machines leest. Zo kunnen de service engineers en sales engineers op elk moment de data raadplegen. Denk aan de verschillende onderdelen van machines, de handleidingen, bestellingen …

What can we
do for you?

Heb je een vraag, idee of wens? We bekijken het samen.

Contacteer ons