5

Service

Cloudservices

Een cloudservice op maat van jouw bedrijf

Onmisbaar in een efficiënte bedrijfsstructuur is een optimale cloudservice. Cloudservices zijn speciaal ontworpen voor de implementatie van web- en cloudtoepassingen die eenvoudig, flexibel, betrouwbaar en kostenefficiënt zijn.

Bij tillit ligt het Microsoft Azure-dataplatform altijd aan de basis. Het biedt meer dan 200 producten en cloudservices aan, wat werken op maat mogelijk maakt.

Hoe werken cloudservices?

Migratie naar Azure

Werken in de cloud stelt je bedrijf in staat om wendbaar, efficiënt, veilig en kosteneffectief te zijn. Wij helpen je bij de zoektocht naar de geschikte cloudoplossing voor jouw bedrijf.

Azure Data Factory

De Azure Data Factory is een vereenvoudigde hybride en serverloze gegevensintegratie die snel en eenvoudig codevrije of code-georiënteerde ETL- en ELT-processen maakt.

Azure Synapse Analytics

Azure Synapse Analytics is een analyseservice die gegevensintegratie, bedrijfsgegevensopslag en big data-analyses combineert. Dat geeft je de vrijheid om onder je eigen voorwaarden en op schaal query’s op gegevens uit te voeren met behulp van serverloze of toegewezen resources.

Cloudservices Case

Barco

Bij aanvang voerden we een performantie-audit uit, waarna beslist werd om de SQL Server-omgeving te migreren naar Azure. Tillit verleent Barco remote support op aanvraag.

What can we
do for you?

Heb je een vraag, idee of wens? We bekijken het samen.

Contacteer ons