5

Service

Databeheer

Verzamel, gebruik en optimaliseer data

Tillit beheert als een goede huisvader de gegevens van jouw bedrijf. Als database administrator (DBA) voorzien we een permanente monitoring, een dagelijkse back-up en het dagelijkse beheer van de gegevens. Zo garanderen we dat de bedrijfsdata altijd beschikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt.

Zodra je gestart bent met de SQL Server is het belangrijk om de performantie van het systeem te verzekeren door het mee te laten evolueren met het veranderende gebruik en de nieuwe behoeften. Daarom maken we gebruik van de SQL Server Performance-audits. Hiermee monitoren we de efficiƫntie van de werking en zorgen we voor een uitgekiende optimalisatie van je serveromgeving.

Hoe werkt databeheer?

SQL Performance-audit

Onze scripts verzamelen de nodige karakteristieken van jouw SQL Server-systeem zodat we een nauwkeurige analyse kunnen maken van de bottlenecks en opportuniteiten. Daarna krijg je een rapport met aanbevelingen.

High Availability (HA)

Door een High Availability-omgeving op te zetten kan je de impact van uitval reduceren. Oplossingen die wij hiervoor aanreiken, zijn Windows Clustering, Log Shipping en AlwaysOn.

Remote of onsite support

Wens je een regelmatig onderhoud van je SQL Server-omgeving, dan schakelen we een consultant in.

Databeheer Case

Renson

Bij aanvang van de samenwerking voerden we een SQL Performance-audit uit die aanleiding gaf om enkele optimalisaties uit te voeren. Daarna creƫerden we een nieuwe High Available-omgeving waarin we de oude omgevingen consolideerden. Op aanvraag verlenen we Renson nog altijd remote support.

Testimonial

Tillit is een technisch sterke partner die ons helpt zoeken naar de beste oplossing voor ons databasebeheer en setup. De snelle service en pragmatische aanpak van het bedrijf is een plezier. De medewerkers zijn competent, technisch heel sterk en kiezen voor een customer first-aanpak.

- Kurt Debersaques, IT Infrastructure Manager Renson

What can we
do for you?

Heb je een vraag, idee of wens? We bekijken het samen.

Contacteer ons